top of page
Helena Persson.jpg

Ljudkonstnär och komponist som är verksam i Sverige och internationellt. Kompositionerna och ljudkonstverken är ofta av flerkanalig och platsspecifik karaktär med en tydlig rumslig koppling, där ljuden är baserade på fältinspelningar från omgivningen. Helena har även en fot inom den experimentella musikscenen där hon bland annat dyker upp i konstellationerna MISOK, The Great Learning Orchestra och den vilande drone-duon Laurna Røde. 

http://soundsibling.com

Helena Persson

Screen Shot 2020-10-21 at 13.25.52.png

Regissör, dramaturg, dramatiker. Arbetat vid Stockholms Stadsteater Unga Klara,Dramaten, Sveriges Radio/Radioteatern och med olika fria grupper i Sverige och utomlands. Konstnärlig ledare för scenkonstkollektivet Alice Kollektiv för ljud & scenkonst. Även verksam som pedagog, föreläsare och teoretiker med bl.a. boken The Rhythm of Thinking; Immanence and Ethics in Theatre Performance (2016).

https://www.johanpetri.se

Johan Petri

ElisabehBredberg.jpg

Elisabeth Bredberg är projektledare med lång erfarenhet från bokbranschens alla hörn.

Med rötter i den unga Musikrörelsen, Musikens Makt och Kontaktnätet. Ständigt intresserad av folkbildning och av kulturens kraft.

Gnäll inte-organisera er!

Elisabeth Bredberg

Anchor 1
Screen Shot 2020-10-21 at 12.37.24.png

Författare, dramaturg, kulturskribent. Tidigare chefdramaturg vid Dramaten, och chef för Radioteatern vid Sveriges Radio 2000-2006.

Magnus Florin

mats-bjorn-75356318.jpg

Senior Director Corporate Finance, Volvo AB. Tidigare arbetat som auktoriserad revisor och revisionschef Ernst & Young 1996-1999. MSc Göteborgs universitet

Mats Björn

Screen Shot 2020-10-21 at 12.58.35.png

Musik, ljuddesign, ljudkonst, kontrabas, Dramaten, Sveriges Radio, Konstfack, Folkoperan, Gävle Folkteater, undervisning, forskning. Medgrundare av Alice Musikproduktion.

http://www.alice-musik.se/frameset.html

Niklas Billström

Sussane Skog.jpg

Ljudkonstnär, tonsättare (EAM) med mångårig bakgrund som radioproducent med särskild förkärlek för experimentell radio, radiodrama och dokumentär. Även verksam som skribent och redaktör, för närvarande för tidskriften Nutida Musik. Tidigare ordförande för Fylkingen.

(Photo: Miriam Klyvare)

http://www.susanneskog.se

Susanne Skog

tora.jpg

Dramatiker och dramaturg med uppdrag för bl a Dramaten, Kulturhuset stadsteatern, Riksteatern, Nationaltheatret i Olso och Rogaland teater i Stavanger. Sedan 2015 husdramaturg på Västerbottensteatern i Skellefteå. Författare till två barnböcker utgivna på Olika förlag.

Tora von Platen 

Pil.jpg

Presentation kommer snart...

Milton Jordansson Pinto

bottom of page